BVB-stjerners Erling Haaland ut for uker

Målscorer Erling Haaland vil gå glipp av Borussia Dortmund på nytt «flere uker». «Han har en hip flexor skade som gjør det ikke mulig for ham å spille,» sa BVB-trener Marco Rose før bortekamp på Arminia Bielefeld på lørdag (fra 15.30 klokke i t-online live ticker). Til avkastningen av den norske eksepsjonell spiss vil gå «litt tid i landet».

Den 21-år gamle Haaland hadde nylig ubesvarte tre offisielle kamper på grunn av en alvorlig låret contusion, men hadde kommet tilbake til startelleveren i midten av oktober. Det samme låret er nå forårsake problemer igjen. Rose hadde ikke lyst til å bedømme om det var en sekundær skade: «jeg er ikke en lege.»I 4-0 uavgjort mot Ajax Amsterdam på onsdag, Haaland hadde spilt over 90 minutter.

«Erling var nede i går»
Haaland selv var skuffet. «Dette er ikke bra for oss og ikke bra for gutten. Erling virkelig var nede i går. Han var glad for at han var tilbake. Etter kampen mot Mainz, han hadde ingen problemer, » sa Rose, som også har å gjøre uten Youssoufa Moukoko i storm: «Det kommer til å bli veldig tynt offensivt nå.»

På Union spillet i Rotterdam: nederlandsk politi arrest 75 «tysk hooligans»
Opprettet av Paul Pogba og Stella McCartney: Vegansk Revolusjon på Adidas
Etter Nagelsmann ‘ s Corona infeksjon: Shadow mann, FC Bayern
Etter konkursen mot Amsterdam, Thomas Meunier (slag mot foten) og Nico Schulz (revet muskler) også rapportert skadet. «Dette er sjansen for gutta bak å vise seg og trekke oppmerksomhet til seg selv,» sier Rose.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.