Skyggen Mann, FC Bayern

Julian Nagelsmann reiste på torsdag separat fra teamet i en ambulanse, fly fra Lisboa tilbake til München. Hans corona-infeksjon, gjorde det nødvendig. Bayern-treneren har å isolere seg til tross for dobbeltrom vaksinasjon. 14 Dagers karantene fordi han hadde symptomer som var først tolket som en influensa infeksjon, men viste seg å være en rekke skarpere.

Nagelsmann tapte de neste fire spill av laget sitt mot Hoffenheim (23.10.), Gladbach (27.10.), Union Berlin (30.10.) og igjen i Lisboa (2.11.). Han kan ikke være tilbake på Bayern-benken frem til November 6 mot SC Freiburg på det tidligste.

 

I midten av det er Nagelsmann er Schattenmann.

Dino Toppmöller tok over i Bayern er 4-0 seier mot Benfica i Lisboa på onsdag når sjefen hans oppholdt seg syk på hotellet. På denne tiden, offisielt fortsatt på grunn av en influensa.

Toppmöller blir «Bundesliga Dino»
Etter sin premier league-debut som hovedtrener, Toppmöller er nå også å bli en «Bundesliga Dino». Første oppdrag: Tre poeng i hjemmekamp mot TSG Hoffenheim (lørdag, fra 15.30 klokke i t-online live ticker).

En første for den tidligere spissen, som har gjort 128 andre divisjon opptredener og 20 mål for Saarbrücken, Bochum, Frankfurt, Aue, Offenbach og Augsburg mellom 2000 og 2009.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.