Nøkkelen problemer av dagens tenåringer

Sunt kosthold og fysisk aktivitet basert er et sunt liv. Det gjelder for alle aldre, hudfarge, tro, nasjonalitet og sosiale lag.

Betydningen av aksept av sunne vaner kan være av stor betydning i ungdomsårene fordi det er da de kjøpte vaner fortsatt for hele livet. For foreldre er det viktig at hvis et barn er fysisk aktive til å fortsette å støtte den i det, og hvis ikke, du trenger for å finne det alternativet. Også barn trenger en stede og fremme sunt kosthold som det beste valget at jeg kan gjøre for meg selv og min organisme, og personlig eksempel er den beste skolen.

Hvordan de vokser opp, og så reduserer antall barn er spørsmål rettes til foreldre. I perioden før det tolvte året av uskyldige spørsmålet kommer til spørsmål om pubertet, fysisk vold, og begrensede stoffer. For jenter som spørsmål om menstruasjon og primære helsetjenester. Temaet kan være ubehagelig for foreldrene, men det er en integrert del av det å vokse opp, så det er viktig for foreldre å riktig å veilede sine barn.

Informasjon på begrensede stoffer er også viktig for helsen til barn fordi om de i tid for å vise hvordan de er farlig for din helse, og hvordan deres bruk av helse kan bare ødelegge – så er det mer sannsynlig å unngå.

Som tenåring for, for dem er det nødvendig å skaffe seg reell kunnskap om helse og mulige problemer, slik som kroppsvekt, sigaretter, alkohol, sove og sex.

 

Et økende problem med tenåringer er kroppsvekt, noe som tar mer og mer plass. Kontroll veličie deler og høyere fysisk aktivitet er grunnlag for forbedring av denne situasjonen.

Sex er fortsatt en primær helse-problemet tenåringer. Dette temaet er ofte utilgjengelig foreldre, så det er viktig å lære dem de rette verdiene for eksempel følelser, forståelse og ømhet. På denne måten tenåringer i ditt liv vokse opp til å bli seksuelt ansvarlig person.

Alkohol, tobakk og narkotika er også emner som er avhengig av helsen til ungdom og som om de ikke snakker, så det burde jobbe for deres eget beste.

Husk, rollen som foreldre eller foresatte jestze å hjelpe barnet til å gjøre sunne valg i livet, og hvis det vil fungere – det kommer an på barn eller tenåring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *