Når du har et selvmord ønsker

Noen ganger du virkelig, virkelig være nok. Med hennes foreldre slåss, eller virke kald og ubevegelig mot deg (hvis du bor sammen med begge foreldre, eller hvis foreldrene dine), på skolen du ikke var i stand til å zainteresujete for noe, ser det ut til at dere alle venner har forlatt eller er fra starten av var det to-møtt og egoistisk, og bare for meg selv interessert, kjæreste, du har ikke eller du ikke er fornøyd med dem (for eksempel, tror du at du bare dra nytte av), det virker som ingen forstår, og ingen, noen gang, ikke føler deg forferdelig, som deg. For alt dette, er du kommet til den ideen som fullførte mitt liv.

Noen ganger lurer på om du er normal når du vil ha noe – men så husker hvor mye du er misfornøyd, og hvor ingenting går og hvor mye det er noe du er fornøyd, og selvmord igjen ser ut som et perfekt logisk idé. Livet har ikke noe verdi, så hvorfor bor? Trenger du hjelp? Fra hvem, når du er sikker på at ingen noen gang har følt meg så dårlig som du er akkurat nå? Vel, det er der du tar feil.

Lite antall tenåringer føles akkurat som deg – på samme måte. Og den andre tenåringer kan ha så mye problemer som du har dem, og du – du vet at et stort antall mennesker ikke det er blomstrende roser i hvert steg på veien. I din alder en dårlig følelse bidrag og rampage hormoner, som er fullt ut i stand til så mye mer, alt du føler, enten det er bra eller dårlig.

Ønsket om selvmord? Ingen sjeldne på tenåringer. Hvordan ville og kunne være sjeldne, når alt du har vært gjennom så intens, så er det en relativt liten ting (en dårlig karakter på kontroll, for eksempel) kan gjøres som en katastrofe? Bare i noen tenåringer vil, den vil bare ta noen få øyeblikk, med noen kommer til å vare så kort som ikke engang være klar over, og noen kan du holde for en svært lang tid.

Den gode nyheten er: du kan få hjelp! Uansett hvor elendig du føler deg, stol på meg, du er ikke den eneste – det er allerede, og nå har, og vil være i fremtiden, mennesker som føler også. Så det hele er ikke noe mysterium. Det er folk som vet hva de skal gjøre for å føle seg bedre, og hvis du ønsker passerer. For startere, snakke med skolen psykolog. Hvis du ikke personlig kunne ikke gi deg nok hjelp, er det absolutt vil vite å fortelle deg akkurat hvem du skal kontakte. Denne hjelpen kan ta en stund – men det vil resultere i at du igjen til å le og til igjen for å nyte livet. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.