Klar seier: Europeisk enhet er tilbake

For flere år fra Eintracht Frankfurt inspirert over bygrensen i Europa. Og dette året Hessians sakte å komme i gang igjen.

Mens det var en demper i Bundesliga på Hertha BSC, Eintracht Frankfurt var i stand til å overbevise i Europa League igjen. Mot Olympiakos Pireus, «ørn» feiret en 3-1 hjemme vinne og hoppet til toppen av Gruppe D. mål for Eintracht ble scoret av Rafael Borré (26. minutt), Almamy Touré (45.+3) og Daichi Kamada (59.). Youssef El-Arabi scoret for gjestene fra Hellas (30).

Dette er hvordan spillet gikk
Fra starten Frankfurters hadde å si at de ønsket å be om unnskyldning til fansen for ytelse mot Hertha BSC sist lørdag. I stedet for en sliten og slapp ytelse, Hessians presentert seg dynamisk og aktivt. Kamada dukket opp to ganger foran Olympiakos’ bolig (13, 18). Borré er overskriften landet like over målet (20).

Pireus ble mer defensiv, Frankfurt mer dominerende. Den SGE spilt en topp sjanse etter 23 minutter. Borré ‘ s mål ble bremset ned, rullet mot målet, men kunne bare være sikret med keeper Vaclik. Tre minutter senere, ballen spratt i nettet. Borré hadde brakt Eintracht i ledelsen med et straffespark.

 

Men 1-0 var kort. Fordi en standard fra høyre side ble ryddet i Frankfurt straffefelt av seks Jakic med sin hånd. Handlingen var et uhell, men straffes. Youssef El-Arabi omgjort straffen (30.).

Som et resultat, stemningen truet med å vippe, men Frankfurt, fant svaret i siste sekund før pause. Første Hinteregger ledet en Kostic hjørne på innlegget, så Touré presser en Sår tvers over linje – jubel i Deutsche Bank Park (45.+3).

«Svart og hvit som snø» som belønning

I den andre runden, Eintracht spilt med et bredt bryst og økt til 3:1 i åpningen fjerdedel av en time. Et skudd fra Paciencia fortsatt kunne avverge keeper Vaclik, støv av Kamada ikke lenger (59.). Ledelsen klarte Frankfurt sovereignly, er det ikke lenger var virkelig farlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *