Her maske refusers true høye straffer

Populære reisemål land etterspørsel opptil 3.000 Euro straff fra maske refusers. På toppen av bøter ranking USA og Italia. – Frankrike er ikke så dyrt, for dette kan du ende opp i fengsel der. Og i Tyskland, fire delstatene rapport maske lovbrudd med den høyeste straff pris. Her er en oversikt:

USA
Inntil nylig, maske refusers i Usa sto overfor bøter alt fra $ 500 til $ 1000 på flyplasser, stasjoner, og på fly, buss og tog. Men i lys av eksploderende infeksjon tall på grunn av delta virus-varianten, og mer og mer vaksine skeptikere, USA har utvidet maske regel reise til 18 januar 2022.

Nå bøter har blitt merkbart økt: for andre brudd på munn-nese beskyttelse, opp til $ 3000 skyldes. Hvor mange maske refusers har hatt til å betale bøter så langt er ikke kjent.

Italia
Bare Italia er i dag nærmer seg denne heftig sanksjon nivå i Europa, noe som kan være på grunn av de mange dødsfall i første fase av pandemien. Derfor, landet vet ingen nåde når maskene er ikke sette på, eller de er feil. 400 Euro for straff er så å bli betalt i alle fall, 3.000 Euro er den maksimale pris.

Bedømme etter den gjennomsnittlige (lav) lønnsnivået i hvert fall 150 euro fint for beboere i Bulgaria og Hellas også føles tung.

Frankrike
I Frankrike, på den annen side, det blir veldig kostbart for tilbakefall. Mens du komme unna med 135 euro første gang uten en maske, gjentatte ignorerer av ansiktsskjerm allerede koster 1.500 euro. Enhver som bryter denne regel tre ganger, vil ikke bare bli bøtelagt 3,750 euro, men er nødt til å akseptere opp til seks måneder i fengsel.

Irland
Straffen priser i Irland er godt under 100 euro. Der vil du bli utnyttet første gang for 25 euro. I tilfelle av en ny straffbar handling, det fine er da 50 euro, og bare den tredje time boten øker til 100 euro.

Luxembourg
Også i Luxembourg, ikke-overholdelse av maske kravet koster kun 25 euro.

Østerrike og Nederland
I Wien, minimum fine er 50 euro i Amsterdam, og 95 euro.

i Tyskland
Komplisert for alle som bor i den Føderale Republikk er regionalt forskjellige bøter for denne såkalte administrative lovbrudd. Dette er en sak for de 16 delstatene, og som med Corona forskrifter, mottoet er åpenbart «ikke Bare med hverandre». Siste år, Kansleren og statsministrene enige om et minimum bot på 50 euro.

Og denne avtalen nå ser ut som dette: Nordrhein-Westfalen, Niedersachsen, Bayern og Schleswig-Holstein, for eksempel dokument maske lovbrudd med den høyeste straff pris av 150 euro. Sachsen-sanksjoner med 100 euro, Thüringen med 60 euro, Baden-Württemberg, Berlin og Mecklenburg-vorpommern fra 50 euro. Sachsen-Anhalt har stekt en ekstra pølse: her en bot på 50 eller 75 euro er pålagt, men dette avhenger av forekomsten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.