Han sendte meldinger, slik at du ignorere?

Livet ville vi alle være enklere om vi kan lett forstå handlingene til andre mennesker. Dessverre, det er ikke sånt, så det er noen ganger nødvendig for å spekulere, analysere, be om en uttalelse fra siden… Som i eksemplet fra tittelen, da mange jenter forstår ikke hvorfor han opptrer på den måten.

Og det er ikke et lite antall jenter som det skjedde. Noen gutt dem hver gang han sender TEKSTMELDINGER, men for laget vil bli gjort absolutt ingenting – ikke prøv å komme i nærheten av, og snakk med dem, selv om de i porukicama skriver alle slags ting, ikke engang prøver noe å starte ut en melding. Som verden utenfor av TEKSTMELDINGER som er ignorert, som om, bortsett fra i meldingene hun ikke eksisterer for ham. Hvorfor du handle slik?
Det er flere mulige forklaringer på dette, og vi vil gi deg tre najverovatnija. Det ene er at han ofte ble lei og så sender hundrevis av porukica forskjellige jenter fra hans bok. Disse meldingene betyr ikke noe, bare for å drepe tid, og selvfølgelig for dem det ikke følger noen bestemt handling.
En annen mulighet er at hans formål er ikke bare å drepe kjedsomhet; porukicama forsøk på å «bryte» hva ville en jente lett, uten innsats fra hans side, ble enige om å kysse og kose med ham, muligens mer enn det. Og den slags meldinger for å sende en haug av jenter, og sende dem ut igjen og igjen, i håp om at det vil la gå – og at han ikke har noen til å håndtere avvisning i person.
Den tredje muligheten, og det er fullt mulig, er at han er veldig lik deg, men han er veldig sjenert, og det er ikke vanskelig å sende deg og tusen porukica, men ikke kan komme på deg. Kanskje du er i porukicama sa noe dumt som det er nå er pinlig, og det i tillegg hindrer dem nærmere.
Hva har du her å gjøre? Prøv å snakke med ham, for å snakke om noe – ikke over porukica, allerede ansikt til ansikt. Den opprinnelige emnet kan være noe som du skrev i meldingen (hvis han virkelig sendte et meget stort antall meldinger, vil de sikkert finne noe som du kan begynne samtalen). Gå på scenen vennlig, men ikke for aggressiv eller for stripete. Det er mulig at samtalen ved første flow klønete, men du vil i tiden, men fra hans reaksjon for å se om du er interessert i å snakke med deg – og fra det du allerede en eller annen måte fortsatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *