Flere og flere unge oboleva av den dødelige sykdommen: skyld – det sosiale nettverket!

Antall tenåringer og barn blir innlagt på sykehus på grunn av en lidelse i kostholdet gjennom de siste ti årene alarmerende økt. Så, antall sårbare personer 18 år hoppet fra 1.700 i 2010. år 4 500 siste året. Det er verre enn som så, når det kommer til barn som er yngre enn 13 år, antall berørte har tredoblet siden 2010. år. I særdeleshet, har økt fra 74 229, i henhold til Rtl.hr.

På grunn av den voldsomme økningen i antall unge mennesker med spiseforstyrrelser, eksperter advarer om at sosiale nettverk og kultur av kosthold som bidrar til et utvalg av kjente figurer øke denne trenden. Spesielt, de angår den såkalte». internet «pro ana» nettsteder som fremmer anoreksi, sier, «Daily Mail».

Det peker også på at det er nødvendig å tilpasse opplæringen av ansatte i den medisinske profesjon, hvordan ville være lettere å legge merke til tegn på en spiseforstyrrelse hos unge mennesker.

«Det er en trend vekst hos barn som er på dietter. Mens de voksne har lært å ignorere råd og meldinger om å miste pounds, spesielt på denne tiden av året, og barna de har en sterkere effekt,» sa dr. Agnes Ajton med «Royal College of Psykiatere» i London og la til at forsiktighet bør fokusere på grupper-i sosiale nettverk som fremmer usunne atferd, særlig kjente folk som var barn ofte ser opp til, og fremme en rekke barn.

 

Det er viktig å huske at det er ikke bare jenter i fare. Siste år, sykehuset fikk seks jente som er yngre enn ni år med en spiseforstyrrelse, og ti gutter i samme alder era. I kategorien fra ti til tolv år, roger 186 jenter og 27 gutter.

I perioden fra 2018. innen 2019. år blant personer 18 år og yngre, de vanligste forekomst av lidelser med de mellom 13 og 15 år, som 1,056 jenter og 53 gutter.

Lidelsene spiseforstyrrelse er blant de største psykiske lidelser, i henhold til Rtl.hr.

Tom Quinn, et medlem av den humanitære organisasjonen «Beat», sa det sosiale nettverket ble aldri den eneste årsaken til utvikling av en spiseforstyrrelse, men jeg kan ha en spesielt skadelig virkning på mennesker enn han allerede hadde.

«Den såkalte » pro ana’ (anoreksi) og pro-mia’ (bulimi) innhold videre oppfordrer sykdom på den personen med henne kampen, og lett tilgjengelig,» sier Quinn, og legger til at sosiale nettverk plattformer bør ta vare på at innholdet i denne fyren har ikke nådd ned til nettverket, som er tilfellet med bilder samoranjavanja.

Emma Thomas, administrerende direktører i foreningen «Unge Sinn», hun pekte på at barn og unge og er fortsatt ganske vanskelig å få hjelp før saken når det kritiske punktet.

«Få hjelp i de tidlige stadier av fenomenet lidelse kan hindre eskalering av problemer, dvs. øker verovatnost personen fullt ut. Regjeringen må være tidlig oppdagelse gjøre en topp prioritet, og for å sikre at alle barn får hjelp i den tid vi trenger det,» sa Thomas.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *