Det er derfor vi gå frem og tilbake mens du snakker i telefonen

Alle virkelig gode tanker kommer mens du går, Friedrich Nietzsche (1844-1900) allerede visste. Nå er den stor tenker ikke ennå vet en mobiltelefon, men hans hovedoppgave i dag er en av flere teorier som forsøker å forklare hvorfor vi gå rundt i leiligheten mens du snakker i telefonen – ikke bare ett, men en viktig en.

Hvem som flytter, stimulerer hjernen
Fordi hvem som flytter, stimulerer hjernen. Det er derfor helse-eksperter anbefaler ringer ikke når du sitter, men når du går. Dette fremmer konsentrasjon og kreativitet; informasjon blir behandlet raskere. På denne måten, kan vi til slutt justere mer intensivt til samtalepartner i den andre enden av linjen når du ringer. Vi er også ofte mer veltalende og mottakelig. Derfor, telefon samtaler med mulige arbeidsgivere stikkord: jobb intervju – eller forretningspartnere bør gjennomføres minst mens du står.

Kjører reduserer stress
Som kjent, ringer, er ikke en av de opprinnelige aktiviteter av mannen. Tvert imot: det selv understreker oss litt psykisk, fordi vi er nødt til å konsentrere seg om det talte ord og ikke – verbal kommunikasjon – ansiktsuttrykk og bevegelser av motparten-er helt eliminert. Det ubevisste kjører frem og tilbake hjelper oss til å redusere stress og til å håndtere bedre med denne «uvanlige» situasjon.

Som står oppreist høres bedre ut
Du har kanskje opplevd det selv-før: når du ringer til noen som er sittende eller liggende, det høres annerledes enn når han står eller går på den andre enden av linjen. Årsaken: stemmen til en person som beveger seg oppreist, vi ofte oppfatter som mer solid, dynamisk og spesifikk. Det er hvorfor noen mennesker bevisst gå opp og ned mens du snakker med noen på telefonen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.