«Cash for sjeldne» ekspert og pensjonist kjempe med tårene

Mor og sønn fra München tilbyr et gammelt smykke på «Bares für Sjeldne», som muligens kommer fra a noble house. Ikke bare moderator Horst Lichter er berørt av kompetanse.

«Så, Wendela, jeg vil ha en ekte skatt nå, «sier»Cash for Sjeldne» – programleder Horst Lichter når han ser utdannet gullsmed, Wendela Horis inspeksjon på en kjede. «Det ser bra ut, og kan i det minste være en kjæreste, sier han lykkelig ved synet av den jewel av Rosemarie og Johannes Weinzierl.

«Jeg er kalt Rosi i Bayern og kommer fra München,» Weinzierl, som førte sin sønn med henne, introduserer seg selv til velkommen. «Nå er jeg pensjonist og har åtte barnebarn. Så langt det er seks gutter og to jenter, og jeg håper at kanskje en liten bit av kvinnelige støtte vil bli lagt til,» hun avslører.

«Jeg kunne sette min familie til din disposisjon – fem barnebarn,» Lichter svar og ønsker å vite hvordan hun fikk den ekstraordinære smykker. «Jeg arvet den fra en fadder som jeg faktisk ikke husker i det hele tatt. Hun døde i 1970, giftet seg inn i en adelig familie og det er derfor jeg tror det er virkelig noe spesielt,» Weinzierl svar.

«Dette smykker definitivt kommer fra en velstående hushold, så mye er sikkert,» sier ekspert Horis. «Dette halskjede er en vakker håndlaget stykke fra England i 625 gull og 15 karat, sier gullsmed. I tillegg er hun bemerker at det er i en alder som er passende for meget god stand og bare to små perler mangler.

«Jeg tror halskjede ble opprettet mellom 1890 og 1900. Det er svært rikt besatt med mange perler, og dette er mote som var svært populær på den tiden,» legger Horis. I tillegg er hun begeistret av den opprinnelige saken, som fortsatt er der.

Ekspert og pensjonist kjempe med tårene
«En sak er en kiste som er tilpasset i sin form til innholdet. Dette ble opprettet av en sak maker – ved hånden, » forklarer hun, fremhever både gull embossing på kanten og den fine produksjon i geiteskinn. «Det var virkelig noe helt spesielt – i denne forbindelse, det kan godt være at det kommer fra et noble house», sier hun.

«Så det er unikt. Så, vi får nærmere, sier Lichter, fornøyd med den kompetanse. Ønsket pris av mor-sønn-team er ca 1000 euro. Imidlertid, Horis ikke er enig med dette. «Materialet verdi for gull er allerede over 500 euro. Samlet sett, med den saken, jeg anslå din kjede på 1.500 euro, » som hun sier.

Weinzierl får tårer i øynene på denne erklæringen. «Jeg elsker det når du er så fornøyd. Å Gud, du må ikke gråte, sier Lichter, snu til sin sønn:» Ta vare på mamma!»Han svarer:» Det er derfor jeg er der. Jeg har alltid fortalt henne til å bremse ned.»Horis er også synlig rørt av pensjonisten glede.

«Galskap, galskap, bare galskap.»
«Det er det fine med å være i stand til å overraske folk så positivt. Min Gud, du har en fin jobb, » presenter sier eksperten. «Ja, jeg ønsker ikke noen andre heller,» den 51 år gamle svar med en skjør stemme.

Weinzierl kan ikke tro henne lykke til på veien til giverens rommet. «Galskap, galskap, bare galskap. Jeg trodde det ville være mindre enn min ønsket pris. Jeg håper at alt vil gå av seg selv, fordi jeg kan ikke handle i det hele tatt. Hvis noen kan, det er min sønn, » sier hun.

Forhandlerne er direkte imponert av de sjeldne stykke. «Vi selger dette veldig godt i dag som brude-smykker – på grunn av de små perler og filigran utførelse,» annonserer smykker forhandler Susanne Steiger og starter med et bud på 800 euro. Antikviteter forhandler Steve Mandel høyner til 1000 euro, men Steiger er mot det.

«1,200 Euro, fordi jeg synes det er veldig bra for salg,» sier hun, outbidding seg selv når hun innser at selgerne er ennå ikke fornøyd med det. «Jeg vil fortsatt betale 1.350 euro frivillig. Faktisk, jeg ser den på salg for rundt 1.500 til 1.600 euro, og jeg har fortsatt til å forskjønne det litt. Derfor, ville dette være min siste tilbud», forklarer hun, og dermed får kontrakten.

Weinzierl er fornøyd med denne prisen. «Jeg tror at Susanne er i så gode hender at det ikke er et tap for meg i det hele tatt, men en gevinst for Susanne og hun vil sikkert sette det i gode hender,» hun er sikker på i ettertid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.