Betydningen Av Å Huske September. 11

Hvis ignorert, helbreder traumer seg ikke eller forsvinner. September. 11 var et nasjonalt traume som påvirket Alle Amerikanere på både et felles og personlig nivå. For de som ennå ikke var født for 20 år siden, kan virkningen være mer subtil, men likevel føltes. Slik er historiens makt.

Som et sted for historie, Flight 93 National Memorial I Shanksville, Pa., minnes passasjerer og besetningsmedlemmer ombord United Airlines Flight 93 På September. 11. Deres heroiske handlinger forhindret et terrorangrep på vår nasjons hovedstad, og minnesmerket fungerer som deres siste hvilested. Ligger der flyet krasjet, ble minnesmerket den første nasjonalparken opprettet i det 21. århundre; det forvandler stedet til et sted for katarsis og følelsesmessig gjenoppretting. Mye har endret seg i området siden ulykken skjedde. I dag er stedet et 2200 hektar stort minneslandskap av miljømessig og symbolsk helbredelse.

Flight 93 National Memorial ble utviklet og konstruert gjennom en samarbeidsprosess med ulike interessenter. En grundig planleggingsprosess, veiledende formålsparagraf og konkurranseprosess sikret samarbeid på tvers av ulike samfunn for å bygge et nasjonalt minnesmerke som representerer verdiene av enhet og fellesskap.

Mitt firma, Sammen Med Nelson Byrd Woltz Landskapsarkitekter, jobbet tett med familiene Til Flight 93 passasjerer og besetningsmedlemmer på dette prosjektet. Den siste store trekk ved master plan er Tower Of Voices, etableringen av som besto av en kadre av samarbeidspartnere, blant dem en musiker, klokkespill artist, akustisk ingeniør, og land yacht racer. På 93 fot høy, tårnet representerer Flight 93, bolig 40 innstilt, vindaktiverte klokkespill-en for hver passasjer og mannskap. Det stiger høyere enn noe annet vindklokketårn i verden og minnes individene gjennom lyd som en ode til deres stemmer og deres følelsesmessige siste samtaler til sine kjære.

Landskapet på stedet, tidligere en gjenvunnet stripgruve, forsøker å reparere skadet land og vann. Prosjektet er nyplanting ulike innfødte plantearter på land, gjenopprette enger og våtmarker, og remediating jord. Strukturen av trærne, hvorav mange brant i krasj, inspirerer nå utformingen av minnesmaterialene, mens nye trær stiger over hele parken i deres fravær.

Denne helbredelsen av landet gjennom bærekraftig handling tjener som en metafor for den følelsesmessige helbredelsen denne innstillingen ment. Fra transformasjonen av en kullgruve til en sirkulær rød lønn alleé og jordendringene som letter sunn trevekst, blir landet ikke bare et sted for helbredelse og pågående foryngelse.

I tillegg til de naturlige funksjonene, er nettstedet også vert for et besøkssenter hvor besøkende kan lære Om September. 11.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.